Όταν σκεφτόμαστε μέρη που μπορούμε να κάνουμε sex, το μπάνιο ίσως να μην είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό… Όμως, αν μας ρωτάτε, μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ ωραία και steamy ατμόσφαιρα! Με λίγη φαντασία μπορείτε να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε ερωτικό προορισμό του σπιτιού. Ζέστη, ατμοί και η πίεση του νερού είναι τρία βασικά στοιχεία του χώρου που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Πως θα κάνω sex στο μπάνιο;

Πρώτον, μην το συνδέσεις ότι γίνεται όπως στις ταινίες, γιατί δεν ισχύει. Προετοιμάσου ότι θα έχει τις άβολες κι ίσως τις άγαρμπες στιγμές του. Θα ξεκινήσουμε με πρακτικές συμβουλές για την γυναικεία υγιεινή. Πρέπει οπωσδήποτε να έχει καθαριστεί η μπανιέρα (αν έχετε) από τα βακτήρια και από άλλα υπολείμματα που μπορεί να έχουν μείνει.

Έπειτα μπορείτε να την γεμίσετε υπολογίζοντας πως θα είναι δύο άτομα μέσα και θα υπάρχει κάποια κίνηση, οπότε το νου σας στη στάθμη του νερού!  Δεν «λέει» για μια στιγμή απόλαυσης να καθαρίζετε μια ώρα τα νερά! Αν δεν έχετε μπανιέρα αλλά ντους, τα πράγματα είναι πιο εύκολα καθώς μπορείτε να εναλλάσσετε στάσεις (καθιστοί, όρθιοι, ανάποδα). Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην γλιστρήσετε, οπότε δεν χρειάζεται να δοκιμάσετε τίποτα extreme από την πρώτη φορά.  

sex

Μερικά bath-sex tips

·         Φτιάξε μια λίστα με ερωτικά τραγούδια ή ακόμα και με erotica audiobooks (υπάρχουν στο Spotify).

·         Κλείστε το περιττό φως και άναψτε κεριά (classic)!

·         Φέρε λίγο κρασί, σαμπάνια, φράουλες, σαντιγί (χαμός!) και βάλτε τα στο παιχνίδι.

·         Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο «ξεσηκωτικό» λάδι (υπάρχουν στα φυσικά καταστήματα sex shops και on-line).

·         Παίξτε με την πίεση του νερού (ποτέ μα ποτέ μην χρησιμοποιήσετε τη βρύση ή το τηλέφωνο του μπάνιου για διείσδυση)

·         Κάντε μπάνιο στο σύντροφό σας και επικεντρωθείτε στις ερωτογενείς του ζώνες

·         Έχετε καθρέφτη; Να τον κοιτάτε!

·         Εάν η απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση ήταν θετική, τότε, εάν είναι εφικτό, κάντε sex μπροστά στον καθρέφτη σας

·         Φέρτε ένα αδιάβροχο sex toy

sex

Διαβάστε επίσης: Πώς να φέρεις το ρομαντισμό στη σχέση σου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet