Οι μύθοι γύρω από το σεξ πολλοί. Πώς να κάνεις, πότε να κάνεις, κάθε πότε να κάνεις, γιατί να κάνεις. Έχουμε γεμίσει το κεφάλι μας με πληροφορίες οι οποίες δεν είναι απαραίτητα σωστές όπως ότι όλα πρέπει να είναι ρομαντικά, ότι η κορύφωση πρέπει να είναι ταυτόχρονη, ότι η καθημερινότητα πρέπει να είναι γεμάτη πάθος και άλλα τέτοια!

Εάν παρατηρήσεις για παράδειγμα πως εσύ έχει περισσότερη όρεξη από εκείνον σε καθημερινή βάση για σεξ τότε ίσως πρέπει να κάνεις τα παρακάτω 4 βήματα για να τα βρείτε κάπου στη μέση (ή και όχι)!

σεξ

Συζήτηση

Είναι αμήχανο ναι! Όμως καλό είναι οι άνθρωποι να μιλάνε μεταξύ τους. Tο να κάνεις μόνη σου σενάρια ότι μπορεί να μη σε θέλει, να του τελείωσε ή -θου Κύριε- ότι πάει με άλλη και δεν έχει όρεξη για εσένα είναι εκτός πραγματικότητας τις περισσότερες φορές και σε βασανίζουν χωρίς λόγο. Πιάσε τον και μιλήστε! Με απόλυτη ειλικρίνεια και σίγουρα καθόλου επιθετικά, πες του πώς νιώθεις. Πες ότι έχεις παρατηρήσει μια αλλαγή στη διάθεσή του για σεξ, πράγμα που σε ανησυχεί και θα ήθελες να το συζητήσετε ώστε να βρείτε μία λύση για να χαίρεστε περισσότερες φορές μαζί. Μπορεί απλά να περνάει μία φάση ή στην τελική εσύ να έχεις περισσότερη σεξουαλική διάθεση από το συνηθισμένο.

Βάλε φαντασία

Που λέει και το τραγούδι… Η ρουτίνα πολλές φορές καταστρέφει το σεξ. Η καθημερινότητα πολλές φορές μας επηρεάζει, μας κουράζει και μπορεί να σε πάρει σβάρνα. Εσύ αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να σκεφτείς τι καινούργιο μπορείς να εισαγάγεις στην ερωτική σου ζωή. Θα είναι εσώρουχα; Θα είναι καινούργια «παιχνίδια; Καινούργιες στάσεις; Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις να αναζωπυρώσεις τη σκέψη σου.

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου

Είναι πιθανό να μην έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη σεξουαλική σας ζωή αλλά εσύ να έχεις παραπάνω όρεξη. Εκεί μπορείς να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Λέγεται αυτοϊκανοποίηση και μπορείς να την κάνεις είτε με τα χεράκια σου είτε με τα sex toys σου (εδώ σου έχουμε προτάσεις). Εάν λοιπόν στη συγκεκριμένη φάση, η σεξουαλική διάθεση του/της συντρόφου σου έχει πέσει ενώ η δική σου είναι στα ύψη, υπάρχει τρόπος να ξεδώσεις μέσω της αυτοϊκανοποίησης. Εννοείται ότι ο αυνανισμός δεν αντικαθιστά το σεξ, αλλά προσφέρει κι αυτός απόλαυση.

σεξ

Έχεις τσεκάρει αν πάνε όλα καλά με την υγεία του;

Γενικά έχει αποδειχτεί ότι η έλλειψη ύπνου, η υπερκατανάλωση καφέ και αλκοόλ, το κακό φαγητό, το άγχος, η μελαγχολία αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες για τη σεξουαλική επιθυμία. Εάν βελτιωθούν σταδιακά κάποια από αυτά το σεξουαλικό κομμάτι θα επιστρέψει.

Διάβασε επίσης: Sex στο μπάνιο: Πως θα το απολαύσεις στο έπακρο!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet