Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου ο Άρης περνάει στον Σκορπιό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου. Από αυτή τη θέση ο Άρης εντείνει το πάθος, τον πόθο, τον ερωτισμό στις προσωπικές σχέσεις. Βαθύτερα συναισθήματα που δεν είναι εύκολο να ελέγξουμε έρχονται στην επιφάνεια.

Οι περισσότερες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Σκορπιό είναι μεγάλης έντασης και μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Μαζί με το πάθος εντείνεται και η παθολογία. Τα παράπονα και τα απωθημένα μετατρέπονται σε οργή που σαρώνει. Η εξουσιαστική διάθεση και η απόλυτη ανάγκη ελέγχου μπορεί να ταλανίσει σχέσεις και συνεργασίες. Έρχονται στην επιφάνεια μυστικά που μπορεί να ταλαιπωρήσουν τις σχέσεις και να οδηγήσουν σε ακραίες λογικές, συμπεριφορές και αποφάσεις. Οι ρήξεις είναι πιθανές αν δεν ελέγξουμε μία λανθάνουσα αίσθηση επαναστατικότητας που θα μας κοστίσει.

Μπορούμε να διαχειριστούμε την ενέργεια του Άρη από τον Σκορπιό για να ωφεληθούμε; Η απάντηση είναι σαφέστατα θετική. Ας αποβάλλουμε τους φόβους που καταπιέζουν τις επιθυμίες μας και τις μετατρέπουν σε θυμό. Ας πετάξουμε τις μάσκες του καθωσπρεπισμού κι ας αφήσουμε τα συναισθήματά μας στη ροή τους χωρίς να τα μπλοκάρουμε. Ας μην τρομάξουμε με τα πάθη μας κι ας δεχθούμε ότι απλά είναι ανθρώπινα.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Σκορπιό κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ: Βγαίνουν στην επιφάνεια πάθη, καταπιεσμένα συναισθήματα και ξύνονται βαθιές πληγές. Πιθανή είναι η αναγκαιότητα οικονομικών διακανονισμών.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και τα ξεσπάσματα θα οδηγήσουν σε επαναξιολόγηση των σχέσεών σου, προσωπικών και επαγγελματικών.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλή δουλειά συνοδευμένη από πολλή ένταση με ανοικτά μέτωπα σε όλους τους τομείς: αυτή θα είναι η συνταγή της καθημερινότητάς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ερωτικά παραληρήματα! Ευκαιρία να ικανοποιήσεις τους πόθους και τα πάθη σου.

ΛΕΩΝ: Οι υποχρεώσεις, οικογενειακές και επαγγελματικές, θα σου προκαλέσουν άγχος. Βρες εγκαίρως τρόπους εκτόνωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσεις τις εντάσεις να καπελώσουν τις συμπεριφορές σου με κίνδυνο να κάνεις επικοινωνιακά λάθη που θα σου κοστίσουν.

ΖΥΓΟΣ: Τα έκτακτα έξοδα θα σε ταλανίσουν. Άσκησε αυτοέλεγχο στην τάση σου να χειρίζεσαι συναισθηματικά το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο θυμός που μπορεί να σου προκαλέσουν θα σε βάλει σε διαδικασία αναθεώρησης των ατόμων που σε περιβάλουν. Καλά θα κάνεις να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι στις σχέσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να προσέχεις γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος παρασκηνίου σε βάρος σου στη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπαίνεις στη δράση και δίνεις αγώνες για την ευόδωση των στόχων σου. Ένα εναλλακτικό σχέδιο στο τσεπάκι θα σε βοηθήσει αν κάτι δεν πάει καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το παράπονό σου θα γίνει θυμός επειδή θα κουράζεσαι υπερβολικά, θα αναλάβεις πολλές ευθύνες και θα νιώθεις ότι δεν σου αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα θα κερδίσεις μια πιο περίοπτη θέση στον τομέα σου ή μια καινούργια συνεργασία.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet