Την Τετάρτη 11 Μαΐου ο Δίας πέρασε στον Κριό για μία πρώτη γεύση σε αυτό το ζώδιο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, κινούμενος ανάδρομα, θα περάσει και πάλι στους Ιχθύς για να μπει οριστικά στον Κριό στις 20 Δεκεμβρίου.

Για να αξιοποιήσουμε τον Δία από τον Κριό πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δράση, να έχουμε σχέδια που θέλουμε να προωθήσουμε, να είμαστε διατεθειμένοι να υιοθετήσουμε καινούργιες νόρμες στη ζωή μας, να θέλουμε να πιούμε τη ζωή μέχρι το μεδούλι.

Η αλήθεια είναι ότι θα συνδυάζεται με τον Ερμή που από την Τρίτη 10 Μαΐου κινείται ανάδρομα και απαγορεύει καινούργια ξεκινήματα, δημιουργεί ανατροπές και μπλοκάρει την επικοινωνία. Οπότε, συνδυαστικά, αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε λάθη και υπερβολές, είναι να προλειάνουμε το έδαφος και, στη συνέχεια, να είμαστε σε ετοιμότητα να μπούμε στη δράση δυναμικά.

Ο Δίας στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, είναι πολύ βοηθητικός για δράση, αρκεί να ξέρουμε σε ποια κατεύθυνση θα την κατευθύνουμε και με ποιον τρόπο θα διοχετεύσουμε την ενέργειά μας. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι όσο εύκολο είναι να πάρουμε φόρα για να κάνουμε κάτι θετικό, άλλο τόσο εύκολο είναι να δυναμιτίσουμε την ατμόσφαιρα και να γίνουμε διασπαστικοί, δημιουργώντας εντάσεις.

Ας δούμε σε ποιους τομείς αξίζει να δραστηριοποιηθούμε με τον Δία στον Κριό ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Δυναμικές εκκινήσεις και επανεκκινήσεις. Βάλε ρεαλιστικούς στόχους και σχεδίασε με σύνεση τα βήματά σου χωρίς περιττούς ενθουσιασμούς που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες. Μην αφήσεις την παρόρμηση να σε εξωθήσει σε παρεξηγήσιμες συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Καιρός να κλείσεις οριστικά και αμετάκλητα κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος σου, γραφειοκρατικές ή συναισθηματικές. Μην αφήσεις τα συναισθηματικά κρατήματα να σε πάνε πίσω γιατί θα χάσεις μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξεις κεφάλαιο στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νέοι στόχοι, νέες φιλίες, νέες συμμαχίες στο προσκήνιο. Βάλε στόχους με ρεαλισμό και μη διστάσεις να τους προωθήσεις μετά τις 10 Ιουνίου. Θα διασκεδάσεις με φιλικά σου πρόσωπα ενώ είναι πιθανό να αυξήσεις τον κύκλο σου με άτομα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δημιούργησε τις επαγγελματικές σου ευκαιρίες και νέες βάσεις για την καριέρα σου. Ωστόσο, επειδή θα αγχώνεσαι, ο κίνδυνος είναι να φορτιστείς και να μην μπορείς να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα, παραπαίοντας μεταξύ του φόβου αποτυχίας και υπέρμετρης αισιοδοξίας.

ΛΕΩΝ: Μέσα στις ταλαιπωρίες των τελευταίων μηνών, ο Δίας σου δίνει τη χαρά και την ευλογία να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις λίγο, να φλερτάρεις, να μπεις σε πιο καλοκαιρινούς ρυθμούς. Νέα σχέδια και γνωριμίες φέρνουν ενδιαφέρον στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποίησε το Δία στον Κριό για να δώσεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα που σχετίζονται με κληρονομικά, τράπεζες, ασφάλειες, δημόσιο, κλπ. Αναμοχλεύονται συναισθήματα του παρελθόντος που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις. Προσπάθησε να ασκήσεις έλεγχο στα ξεσπάσματά σου.

ΖΥΓΟΣ: Οι καινούργιες γνωριμίες σου δίνουν ώθηση να μπεις στη δράση για νέες κατακτήσεις και για την ευόδωση των σχεδίων σου. Είναι πιθανό να κάνεις αξιόλογες γνωριμίες, καινούργιες συνεργασίες και να έχεις σημαντικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σου δίνεται η ευκαιρία να αναδιοργανωθείς στη δουλειά, να βελτιώσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα με σκοπό να είναι πιο ανεκτό και με περισσότερες ώρες διασκέδασης. Καλή περίοδος για να τρέξεις καινούργια projects, αρκεί να προλειάνεις το έδαφος τώρα και να κινηθείς μετά τις 10 Ιουνίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ερωτική πανδαισία! Οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα θα είναι πολύ θετικές είτε έχεις δεσμό είτε ψάχνεις για ένα ταίρι είτε θέλεις καλοκαιρινές περιπέτειες. Καλό είναι να προσέχεις την τάση σου για υπερβολές καθώς μπορεί να δημιουργήσεις ερωτικά μπερδέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ωφεληθείς αρκετά αν ασχοληθείς με την ακίνητη περιουσία σου. Δες πώς θα την αξιοποιήσεις και φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες γραφειοκρατικές ενέργειες που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα αν υπάρχουν. Μια ευνοϊκή μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση θα αλλάξουν τη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καινούργιες παρέες, καινούργιες ιδέες και εποικοδομητικές συζητήσεις. Ο Δίας από τον Κριό σε βάζει σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και φέρνει χαρά στη ζωή σου. Τα φλερτ αυτής της περιόδου μπορεί να κρύβουν το δέκα το καλό…

ΙΧΘΥΕΣ: Μπες στη δράση για να αυξήσεις τη ρευστότητά σου και να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Επειδή θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα, πρόσεξε τις κινήσεις σου για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 7 – 13 Μαΐου 2022

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet