Οι ενέργειες αυτής της εβδομάδας καθορίζονται από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται το σούρουπο της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα. Μία ξεχωριστή Πανσέληνος η ιδιαιτερότητα της οποίας οφείλεται στην όψη 150 μοιρών ή χιαστί που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα. Οι Πλουτώνιες ενέργειες επιτάσσουν ουσιαστικές αλλαγές, μας καλούν να βρούμε τις αιχμές του εγωισμού στο χαρακτήρα, στις συμπεριφορές μας, στις αντιδράσεις μας και να μεταμορφωθούμε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Μεταμορφωτική, Πλουτώνια Πανσέληνος στην εποχή που επιτάσσει μεταμορφώσεις, έστω και αποκριάτικες. Ωστόσο, η Σελήνη που σχετίζεται με το συναίσθημα, το υποσυνείδητο, τον ψυχισμό μας, κάτω από την επίδραση του Πλούτωνα, μας καλεί να πετάξουμε τις μάσκες μας και να αποκαλύψουμε την αλήθειά μας. Κάτω τα προσωπεία που σκεπάζουν την ψυχή μας επειδή πρέπει να φαινόμαστε δυνατοί, επειδή πρέπει να κρύβουμε τα συναισθήματά μας, επειδή ο εγωισμός μας δεν μας αφήνει. Ας μην φοβηθούμε να δείξουμε, να κοινοποιήσουμε, να εκφράσουμε τα αληθινά μας συναισθήματα για να αποφύγουμε τις υπερχειλίσεις και τα προβλήματά τους. Κι αν η παρουσία της Πανσελήνου στο Λέοντα μας εξωθεί στο να είμαστε λίγο ως πολύ πιο θεατρικοί στην έκφρασή τους, δεν πειράζει. Στην εποχή των καρναβαλιών είμαστε. Ας αφήσουμε το αρχέτυπο του Βάκχου να κάνει τη δουλειά του…

Η επίδραση της Πανσελήνου σε ζώδια και ωροσκόπους:

ΚΡΙΟΣ: Ερωτική και παθιασμένη Πανσέληνος. Ο έρωτας θα σε επηρεάσει και θα δεις με άλλο μάτι αυτά που σε απασχολούν.
ΤΑΥΡΟΣ: Πολλές υποχρεώσεις και πιθανώς ευθύνες για μεγαλύτερα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Μέσα από τις εμπειρίες σου, μαθαίνεις τι είναι πραγματικά σημαντικό.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι καινούργιες γνωριμίες και οι αποφάσεις που παίρνεις σε οδηγούν σε ένα νέο μοντέλο ζωής.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ήρθε η στιγμή να εκφράσεις τις ανάγκες σου στις σχέσεις σου. Τις ανάγκες σου και όχι αυτά που οικειοποιείσαι ως ανάγκες.
ΛΕΩΝ: Εκφράσου άφοβα με δράμα ή χωρίς και διεκδίκησε αυτά που σου αναλογούν, σου είναι σημαντικά, τα θέλεις ως θέσφατα της ευημερίας σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναμνήσεις, σκέψεις, φοβίες, άγχη έρχονται στην επιφάνεια και χάνεις τον ύπνο σου. Μην τα πολεμάς. Άστα να γίνουν μαθήματα για το μέλλον.
ΖΥΓΟΣ: Καλή περίοδος για να παρατηρήσεις πού κωλύεσαι και να βάλεις νέους στόχους και να οργανώσεις νέες συμμαχίες για την επίτευξή τους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εποικοδομητικές συζητήσεις σε οδηγούν σε τολμηρές αποφάσεις που συνεπάγονται αλλαγές στη δουλειά ή στροφή στην καριέρα σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Έρχεσαι σε επαφή με άτομα που σε βοηθούν να δεις τα σημερινά σου προβλήματα από άλλη, σαφώς πιο φιλοσοφημένη, οπτική γωνία.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλό είναι να αποβάλλεις την μάσκα του καθωσπρεπισμού και να ακουμπήσεις στους ώμους του ατόμου που εμπιστεύεσαι για να ανοίξεις την καρδιά σου. Θα λυτρωθείς, πίστεψέ με.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήνεις τους φόβους σου να σε απομακρύνουν από ανθρώπους που αγαπάς. Η Πανσέληνος σε καλεί να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι στις σχέσεις σου και να ανοίξεις την καρδιά σου εκεί που νιώθεις ασφάλεια.
ΙΧΘΥΕΣ: Σου δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσεις στόχους και φιλίες και να κάνεις αλλαγές που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητά σου.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet