Ο Άρης περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας την επιθυμία για δράση, γνώσεις, κοντινές αποδράσεις. Το εμπόριο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και ανοίγουν νέες διαδρομές μπροστά μας. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο δίνοντας το σύνθημα για επιστροφή στην καθημερινότητα. Αυξημένες υποχρεώσεις στο χώρο της δουλειάς προκαλούν άγχος και αναστάτωση. Ο καλός προγραμματισμός θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από την ένταση και να ολοκληρώσουμε με αποτελεσματικότητα ότι αναλαμβάνουμε. Με τον Ερμή να μετακινείται στον Ζυγό έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε αρμονικά βρίσκοντας λύσεις σε συνεργασίες και σχέσεις. Αποφεύγουμε την ένταση και κρατάμε τις ισορροπίες, απαραίτητο είναι όμως να εκφράζουμε τις σκέψεις μας διεκδικώντας αυτό που νιώθουμε ότι μας αξίζει.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε εμπορικές προτάσεις που μπορούν να αποδώσουν απρόσμενους καρπούς. Κοντινές αποδράσεις και εκδρομές ανανεώνουν την διάθεσή σας και σας χαρίζουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Ο Ήλιος από την Παρθένο σας καλεί να επιστρέψετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Πολλαπλασιάζονται οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στον χώρο της δουλειάς και αυτό είναι πιθανόν να σας αγχώνει. Μείνετε μακριά από επικριτικότητα και γκρίνια που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Ο Ερμής από τον Ζυγό σάς βοηθά να βρείτε λύσεις αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις και συνεργασίες.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη από τους Διδύμους να αγγίζει τα οικονομικά σας μπαίνετε σε μία περίοδο προσεκτικών κινήσεων και υπολογισμών. Καλό είναι βέβαια να μην υπερβάλλετε καθώς ο απόλυτος συντηρητισμός θα ενοχλήσει τους γύρω σας. Με τον Ήλιο να περνάει στην Παρθένο φωτίζεται η προσωπικότητα και η γοητεία σας. Το ερωτικό σας ταπεραμέντο εκφράζεται με ευκολία και μαγνητίζει νέα πρόσωπα που θέλουν να σας κατακτήσουν. Αποφύγετε εγωκεντρικές συμπεριφορές λόγω της ανάγκης σας για προβολή. Με τον Ερμή από τον Ζυγό σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε αποτελεσματικές λύσεις στον χώρο της δουλειάς. Γραφειοκρατικά ζητήματα μπορούν να διεκπεραιωθούν με επιτυχία.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ***

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης περνάει στο ζώδιο σας αυξάνοντας την επιθυμία για δράση και πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς. Το πάθος χαρακτηρίζει κάθε απόφαση και δεν διστάζετε να προχωρήσετε δυναμικά σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές. Με τον Ήλιο να περνάει στην Παρθένο στρέφετε την προσοχή σας στην οικογένεια και σε υποθέσεις ακίνητης  περιουσίας. Προσοχή σε συναισθηματικά ξεσπάσματα λόγω ανασφαλειών. Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και βγάζει στην επιφάνεια την παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού σας σε επικοινωνιακό επίπεδο. Μεγαλεπήβολα σχέδια για διακοπές και διασκέδαση σας ενθουσιάζουν. Η περίοδος είναι καλή για να προωθήσετε δημιουργικές ιδέες και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης περνάει στους Διδύμους ενισχύοντας την κυκλοθυμία σας. Καταστάσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο, όμως δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείτε με ψυχραιμία. Προσοχή σε παρασκηνιακές κινήσεις και υπονομευτικές συμπεριφορές στον χώρο της δουλειάς που θα μπουν εμπόδιο στην εξέλιξη σας. Ο Ήλιος από την Παρθένο εντείνει την διάθεση για επικοινωνία. Στιγμές διασκέδασης και χαλαρότητας με οικεία πρόσωπα σας δίνουν δύναμη να αντεπεξέλθετε στη ρουτίνα σας. Ο Ερμής από τον Ζυγό σας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικογενειακές υποθέσεις και να προχωρήσετε σε συμφωνίες που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σας με επιτυχημένο τρόπο. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ο Άρης περνάει στους Διδύμους και σας δίνει ώθηση για ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες που σας ικανοποιούν. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο καθώς επιθυμείτε να προχωρήσετε με γοργά βήματα στην επίτευξη τους. Ο Ήλιος από την Παρθένο σας αναγκάζει να μετρήσετε τα χρήματα σας και να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που μπορεί να δημιουργούν άγχος. Αυτοπεποίθηση και ερωτισμός απογειώνουν την προσωπική σας ζωή και ανανεώνουν την σχέση σας. Με τον Ερμή να κινείται στον Ζυγό έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε συμφωνίες. Επαγγελματικά ταξίδια και αποδράσεις σας δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να περάσετε όμορφα.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης μετακινείται στους Διδύμους και μπαίνετε σε μία μακρά περίοδο όπου η επαγγελματική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα. Περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις παρουσιάζονται και προκαλούν άγχος. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δείξετε τις ικανότητές σας αποφεύγοντας κόντρες με φιγούρες εξουσίας. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σας φωτίζοντας την προσωπικότητά σας. Πρωτοβουλίες σε επαγγελματική και προσωπική ζωή ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας. Ο Ερμής από τον Ζυγό σας δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείτε σε οικονομικά σχέδια. Μπορείτε να κάνετε συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες, αρκεί να μετριάσετε το πείσμα και την αδιαλλαξία που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείτε.

ΕΡΩΤΑΣ:***  ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να κινείται στους Διδύμους έχετε την δυνατότητα να αφοσιωθείτε σε μελλοντικούς στόχους, πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα. Ευκαιρίες και προτάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό δημιουργούν νέες επαγγελματικές επιλογές. Ο Ήλιος από την Παρθένο εντείνει την εσωστρέφεια και τη μοναχικότητα καθώς αναδεικνύονται υποθέσεις του παρελθόντος που ακόμα σας ταλαιπωρούν. Παράλληλα φωτίζονται παρασκηνιακές και υπονομευτικές συμπεριφορές προσώπων στον χώρο της δουλειάς που μπορεί να σας απογοητεύσουν. Με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σας γίνεστε πιο εκφραστικοί και διεκδικείτε το δίκαιο των απόψεων σας. Αυθορμητισμός και απερισκεψία μπορεί να στενοχωρήσουν τους γύρω σας για αυτό κρατήστε το μέτρο.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ:***  ΧΡΗΜΑ:  ***

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την μετακίνηση του Άρη στους Διδύμους επικεντρώνεστε σε οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις. Το πάθος και ο ερωτισμός εκτοξεύονται και μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά για την σχέση σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε από ανασφάλειες και καχυποψία, προκαλώντας εντάσεις που θα τραυματίσουν την προσωπική σας ζωή. Ο Ερμής από την Παρθένο σας βοηθά να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές με το φιλικό περιβάλλον. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγετε τις αλαζονικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και επαναφέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που πρέπει να διεκπεραιωθούν για να σας απαλλάξουν από το άγχος. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: ****  ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους εκνευρισμός και ένταση κάνουν την εμφάνισή τους σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και επιθετικότητα σας προβληματίζουν για αυτό οφείλετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Με τον Ήλιο να περνάει στην Παρθένο μπαίνετε σε μία περίοδο που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αυξημένες και απαιτούν υπευθυνότητα και μεθοδικότητα. Έχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στην αναγνώριση και εξέλιξη που επιθυμείτε. Με τον Ερμή να περνάει στο Ζυγό πρωτότυπες ιδέες ενθουσιάζουν το φιλικό σας περιβάλλον. Η επικοινωνία με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σας σας καθιστά περισσότερο δημιουργικούς και ευφάνταστους. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

υξημένες υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς θα σας προβληματίσουν το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς ο Άρης περνάει στους Διδύμους και απαιτεί πολύ καλό προγραμματισμό. Με τον Ήλιο από την Παρθένο βρίσκετε την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σας και φροντίζετε να απολαύσετε στιγμές διασκέδασης και ερωτικής δράσης. Μπορεί να γνωρίσετε άτομα που θα σας ενθουσιάσουν καθώς σας φέρνουν σε επαφή με πνευματικές αναζητήσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας. Ο Ερμής από τον Ζυγό σας καλεί να αφοσιωθείτε σε επαγγελματικές συζητήσεις και σχέδια. Μεθοδικότητα και υπευθυνότητα μπορούν να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αρκεί να αποφύγετε συντηρητικές αντιλήψεις που θα ξενίσουν. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους φτιάχνει η διάθεσή σας και απογειώνεται η ερωτική σας διάθεση. Έντονο φλερτ και διασκέδαση σας βοηθούν να περάσετε μοναδικά και να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Φροντίστε μόνο να κρατήσετε το μέτρο για να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές. Ο Ήλιος από την Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικούς διακανονισμούς με τράπεζες, δημόσιο, κλπ. Ο Ερμής από τον Ζυγό δίνει ευκαιρίες για ταξίδια και αποδράσεις που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην ψυχολογία σας. Εμπόριο, επικοινωνία, νομικές υποθέσεις μπορούν να προχωρήσουν αποτελεσματικά για αυτό αξιοποιήστε προτάσεις και επιλογές που σας δίνονται.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους κυκλοθυμία και καταπιεσμένη οργή κάνουν την εμφάνισή τους και επηρεάζουν το οικογενειακό περιβάλλον. Ο Ήλιος από την Παρθένο σας βοηθά να κρατήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό οικονομικές συμφωνίες με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά κλείνουν και σας απαλλάσσουν από άγχη. Έντονη καχυποψία και αμφιβολίες μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες, ιδιαίτερα στην προσωπική σας ζωή. Καλό είναι να ασκήσετε έλεγχο στα αρνητικά σας συναισθήματα για να μην αδικήσετε το ταίρι σας με κίνδυνο να αντιδράσει άσχημα με τη σειρά του. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

Διάβασε ακόμη: Άρης στους Διδύμους: οι ευέλικτοι και θετικοί θα κερδίσουν

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet