Για το G-spot έχουμε ακούσει πολλά κι έχουμε διαβάσει άπειρες θεωρίες! Ήξερες όμως ότι έχεις κι άλλα σημεία στο σώμα σου που μπορείς να διεγείρεις και να σου χαρίσουν απίστευτους οργασμούς; Ένα από αυτά είναι το A-Spot!

Τι είναι το Α-Spot;

Επιστημονικά είναι γνωστό ως η ερωτογενής ζώνη του πρόσθιου άκρου. Το σημείο Α είναι μια προεξοχή του τραχήλου της μήτρας στον κόλπο δημιουργώντας αυτό που είναι λίγο πολύ «τσέπη ευχαρίστησης» λέει η σεξολόγος Tyomi Morgan. Το συγκεκριμένο σημείο αναφέρεται και ως γυναικείος εκφυλισμένος προστάτης καθώς βρίσκεται στο ίδιο μέρος με τον προστάτη στους άντρες, η διέγερση μπορεί να είναι παρόμοια με τους άντρες.

Τι κάνει το A-Spot;

«Όταν υπάρξει πίεση στο συγκεκριμένο σημείο τότε μπορεί η απόλαυσή σου να φτάσει σε άλλα επίπεδα» λέει η sex therapist Angela Jones. «Εάν μάλιστα είχατε οργασμό με διείσδυση ή παρά φύση sex τότε είναι πολύ πιθανό να καταφέρετε να ενεργοποιήσετε το A-Spot.»

Το A-spot προσφέρει ουσιαστικά ένα είδος εσωτερικού οργασμού. «Είναι μια βαθιά κυματιστή αίσθηση που εξελίσσεται σε βαθιά δόνηση ενώ συνοδεύεται με πολλές εκκρίσεις» λέει η Morgan.

Spot

Που βρίσκεται;

Αυτή η μυστηριώδης ερωτογενής ζώνη βρίσκεται μεταξύ του τραχήλου της μήτρας και της ουροδόχου κύστης και μπορεί να προσεγγιστεί απευθείας μέσω του κόλπου ή έμμεσα μέσω του πρωκτού. Το σημείο βρίσκεται στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου. Σύμφωνα με την Dr Jones βρίσκεται συνήθως περίπου 4-6 πόντους πίσω στο άκρο της εσωτερικής κλειτορίδας, επομένως θα πρέπει να ψάξεις… βαθιά.

Όπως και να έχει είναι δύσκολο να το βρεις και θέλει εξάσκηση και υπομονή από σένα και από τον σύντροφό σου!

Πώς το βρίσκω;

Μπορείς στην αρχή να πειραματιστείς μόνη σου, χρησιμοποιώντας ένα sex toy με μάκρος τουλάχιστον 10 πόντων. Μόλις το εισάγεις στον κόλπο, στόχευσε στο μπροστινό μέρος του σώματος χρησιμοποιώντας μια ανοδική κίνηση.

Εάν εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις προβλήματα, η Dr Jones προτείνει να χρησιμοποιήσεις  το μπροστινό τοίχωμα του κόλπου ως οδηγό. Απλώς ακολούθησε το αργά σε όλη τη διαδρομή της επιστροφής μέχρι να φτάσεις στο τέλος και, στη συνέχεια, εξερεύνησε αυτήν την περιοχή. Η Morgan προσθέτει ότι είναι σημαντικό να αναπνέεις βαθιά και αργά για να χαλαρώσεις πραγματικά στη βαθιά διείσδυση και να συνδεθείς ουσιαστικά με το σώμα σου.

Οι καλύτερες στάσεις να το πετύχεις είναι: doggy style, cowgirl και ιεραποστολική! Καλή απόλαυση!

Spot
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet