Το σημείο G είναι το μέγιστο σημείο ηδονής στο γυναικείο σώμα. Έχει γίνει πολύς λόγος και πολλές διαμάχες για το αν υπάρχει ή όχι. Η απάντηση είναι ότι φυσικά και υπάρχει και μπορούμε εύκολα να το βρούμε πάνω στο σώμα μας. Και δεν είναι σημείο G, είναι περιοχή G. Ξεκινάει από την ουρήθρα και επεκτείνεται σε 5 εκατοστά μέσα στον κόλπο. Αποτελείται από την κεφαλή, που είναι η περιοχή γύρω από την ουρήθρα, το κύριο σώμα, που είναι ένα σαγρέ φουντουκάκι «κρεμασμένο» στο άνω τοίχωμα του κόλπου, και την ουρά, που είναι το τέλος από αυτό το φουντουκάκι. Πως θα το βρεις; Δες το βίντεο!

Για να βρεις λοιπόν, το σημείο G σου, κάνε την παρακάτω άσκηση:

1.       Κάθισε στο πάτωμα, πάνω σε μια πετσέτα, με τα πόδια ανοιχτά. Με ένα καθρεφτάκι, εντόπισε την ουρήθρα. Είναι αρκετά κάτω από την κλειτορίδα, και πριν τον κόλπο, μια μικρή τρυπίτσα σαν κεφαλάκι καρφίτσας. Για να φανερωθεί, κούνησε ελαφρώς το σώμα σου δεξιά και αριστερά. Μόλις βρείς την ουρήθρα, κάνε με τον δείκτη (με λίπανση) έναν κύκλο γύρω της. Αυτή λοιπόν η περιοχή που μαρκάρεις με τον δείκτη γύρω από την ουρήθρα, είναι και η κεφαλή του G, η αρχή του G.  

2.       Τώρα κράτα ανοιχτά τα πόδια και φέρε το καθρεφτάκι μπροστά ακριβώς από την είσοδο του. Παρατήρησε ότι βλέπεις ένα σαγρέ δερματάκι να βγαίνει μέσα από τον κόλπο και να κρύβει την είσοδό του. Σπρώξε προς τα έξω για να αποκαλυφθεί περισσότερο, πίεσε δυνατά, σα να επρόκειτο να γεννήσεις.

Χαλάρωσε για μερικά δευτερόλεπτα και επανέλαβε την άσκηση. Θα δεις ότι αυτό το δερματάκι καθώς βγαίνει μέσα από τον κόλπο, αρχίζει να παίρνει μια κοίλη μορφή όλο και πιο φανερή όσο περισσότερο το σπρώχνεις προς τα έξω.  Στην πραγματικότητα είναι το φουντουκάκι που αναφέραμε ότι βρίσκεται «κρεμασμένο» στο άνω τοίχωμα του κόλπου. Βλέπεις τώρα το κύριο σώμα του G σου.

3.   Χάιδεψε με τον δείκτη (πάντα με λίπανση) τις πτυχές του και διέγραψε την κυκλική του πορεία μέχρι να πας στο πίσω μέρος του, μέσα στον κόλπο. Θα παρατηρήσεις ότι εκεί αλλάζει η αίσθησή του, από σαγρέ η σάρκα του γίνεται ξαφνικά απαλή και μαλακή. Ταυτόχρονα, στο πίσω μέρος του, δεν έχει κυκλικό σχήμα αλλά γίνεται φλατ, σαν ράμπα. Αυτή είναι η ουρά του G. 

Δες και τα υπόλοιπα βίντεο της Ειρήνης Χειρδάρη:

Τι είναι σέξι για τους άντρες;
Πώς πάω από τον κλειτοριδικο στον κολπικό οργασμό;

Πώς θα καταλάβεις από τη γλώσσα του σώματός του ότι του αρέσεις.
Γνωρίζεις το πρωτόκολλο των Dating Apps;
5 πράγματα που πρέπει να κάνεις στο σεξ για να κολλήσει μαζί σου!

Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που χωρίζουν τα ζευγάρια!
Squirting ή αλλιώς γυναικεία εκσπερμάτιση: Πως θα το πετύχεις σε 3 βήματα!
Γιατί δεν έχω οργασμό στο σεξ;

Ειρήνη Χειρδάρη, sex coach & sex therapist, author 

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet