Το γυναικείο σώμα μπορεί να έχει πολλούς οργασμούς. Από την κλειτορίδα, τον κόλπο, τον τράχηλο, το σημείο G, τον πρωκτό και το στήθος. Αλλά το 50% των γυναικών έχουν βρει μόνο τον κλειτοριδικό οργασμό τους. Πως θα καταφέρεις να ξυπνήσεις τον κόλπο σου λοιπόν; Σου έχω τον τρόπο για να το πετύχεις:

Συνηθισμένο αίτημα των γυναικών που είναι κλειτοριδικές, είναι να βρουν τουλάχιστον και τον κολπικό οργασμό τους, γιατί έτσι θεωρούν ότι θα είναι μεγαλύτερη η απόλαυση με το σύντροφό τους, εφόσον η διείσδυση αφήνει απ΄ έξω την κλειτορίδα.

Μια γυναίκα όμως που έχει συνηθίσει να έχει κλειτοριδικό οργασμό, δε μπορεί να βρει τον κολπικό όσο και αν προσπαθεί, αν και ανατομικά μπορεί μια χαρά να τον έχει. Σε αυτό ευθύνεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος που κολλάει σε διάφορες συνθήκες. Αυτός έχει μάθει να δίνει εντολή για κλειτοριδικό οργασμό μόνο και είναι δύσκολο να του αλλάξεις συνήθειες.

Άρα το πρώτο που πάμε να δημιουργήσουμε είναι μεικτό οργασμό. Κλειτορίδα και κόλπο ταυτόχρονα.

Ξεκίνα με ασκήσεις αυνανισμού μίνιμουμ τρεις φορές την εβδομάδα

Αρχικά αυνανιζόμαστε όπως έχουμε συνηθίσει, από την κλειτορίδα και ανεβάζουμε τη διέγερση όσο περισσότερο μπορούμε. Την στιγμή που οργάζουμε, και μόνο τότε, κάνουμε 3-4 ωθήσεις στον κόλπο με ένα sex toy που έχουμε τοποθετήσει από πριν εκεί. Οι ωθήσεις γίνονται με το άλλο μας χέρι, δεν αλλάζουμε τίποτα στην κίνηση του χεριού που είναι πάνω στην κλειτορίδα. Συνεχίζουμε αυτή την άσκηση λίγο καιρό, μέχρι να την συνηθίσει ο εγκέφαλος.

Λίγο καιρό αργότερα, φέρνουμε αυτή την άσκηση στην αρχή του οργασμού μας. Μόλις μπαίνουμε σε κατάσταση οργασμού από την κλειτορίδα, τότε κάνουμε ταυτόχρονες ωθήσεις με το άλλο χέρι στο sex toy που βρίσκεται στον κόλπο. Την κρατάμε έτσι για λίγο καιρό.

Με την ίδια λογική, φέρνουμε τις ωθήσεις στον κόλπο όλο και πιο νωρίς, μέχρι που πλέον η διέγερση οργασμού και κλειτορίδας να είναι ταυτόχρονη.

Αν όλα πάνε μια χαρά, έχουμε πετύχει μεικτό οργασμό, τότε σιγά σιγά αφήνουμε την κλειτορίδα για να έχουμε καθαρό οργασμό από τον κόλπο. Μόλις το καταφέρουμε αυτό, μένουμε και σε αυτήν την άσκηση για λίγο καιρό. Ο εγκέφαλος έχει “πάρει” επιτέλους τον κολπικό οργασμό, και μπορούμε πλέον να έχουμε και κολπικό οργασμό και κατά την επαφή μας με τον σύντροφό μας. Αρκεί να μην μας γίνει άγχος και να εστιάζουμε κατά την διάρκεια του σεξ στο αν θα έχουμε κολπικό οργασμό ή όχι. Η σκέψη μας πρέπει πάντα να είναι στην διέγερση και στις αισθήσεις.

Δες και τα υπόλοιπα βίντεο από την Ειρήνη Χειρδάρη:

Πώς θα καταλάβεις από τη γλώσσα του σώματός του ότι του αρέσεις.

Γνωρίζεις το πρωτόκολλο των Dating Apps;
5 πράγματα που πρέπει να κάνεις στο σεξ για να κολλήσει μαζί σου!

Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που χωρίζουν τα ζευγάρια!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet