Η Αφροδίτη μετακινείται στην Παρθένο, σε μία θέση που δεν της ταιριάζει ιδιαίτερα. Πρακτικά ζητήματα στο χώρο της δουλειάς και στην προσωπική μας ζωή θα μας απασχολήσουν έντονα. Απαραίτητο είναι να ξεφύγουμε από την γκρίνια και την μεμψιμοιρία, δίνοντας τις ενδεδειγμένες λύσεις χωρίς να μπούμε σε αντιπαραθέσεις με καθοριστικά πρόσωπα της ζωής μας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είμαστε στον έρωτα καθώς είναι εύκολο να επικεντρωθούμε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία, δημιουργώντας προβλήματα. Προσεκτικοί πρέπει να είμαστε και σε ότι αφορά την επικοινωνία αφού ο Ερμής από το Ζυγό οδεύει προς τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του. Καθυστερήσεις και επικοινωνιακές δυσκολίες θα ταλαιπωρήσουν σχέσεις και συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στην Παρθένο, έχετε τη δυνατότητα να λύσετε παρεξηγήσεις στον χώρο της δουλειάς που μπορεί να είχαν επίπτωση στον συναδελφικό περίγυρο. Παράλληλα, αξιοποιήστε την συγκεκριμένη συγκυρία για να τακτοποιήσετε πρακτικά ζητήματα που ταλαιπωρούν την σχέση σας και να ομορφύνετε την καθημερινότητα για εσάς και το ταίρι σας. Μείνετε μακριά από περιττά σχόλια, εμμονές και γκρίνια που θα ενοχλήσουν έντονα και μπορεί να σας βάλουν σε διαδικασία αντιπαραθέσεων. Προσεκτικοί πρέπει να είσαστε και σε ότι αφορά συμφωνίες και συνεργασίες καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια προβλήματα ή εμπόδια που δεν θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε απερίσπαστα στα σχέδιά σας.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****

ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και απογειώνει την γοητεία και τον ερωτισμό σας. Έχετε τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσετε σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείτε μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Το πάθος κυριαρχεί και δημιουργείτε ένα υπέροχο περιβάλλον για εσάς και το ταίρι σας ώστε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές για δύο. Μπορεί να μπουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας καθώς εντυπωσιάζετε με την προσωπικότητά σας. Αποφύγετε εγωκεντρικές συμπεριφορές και υπερβολές που θα ενοχλήσουν έντονα. Στον χώρο της δουλειάς πιθανό είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις και ασυνεννοησία που δεν θα σας επιτρέψουν να δρομολογήσετε τις υποθέσεις σας στον χρόνο που θέλετε. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***

ΧΡΗΜΑ: ***  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στροφή στην οικογένεια απαιτεί η Αφροδίτη που περνάει στην Παρθένο. Επιδιώκετε να διαμορφώσετε ένα ζεστό περιβάλλον και να το χαρείτε με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Υποθέσεις ακίνητης περιουσίας μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα, αρκεί να κάνετε μεθοδευμένες κινήσεις. Θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές στην προσωπική σας ζωή. Απαραίτητο είναι να είστε προσεκτικοί καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε σχόλια που θα ενοχλήσουν και θα προκαλέσουν υπερένταση. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας στους αγαπημένους σας και ιδιαίτερα στο ταίρι σας. Διοχετεύστε την αρνητική ενέργεια σε αερόβια άσκηση που θα σας βοηθήσει ψυχικά και σωματικά.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και σας ευνοεί να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας και τα φιλικά σας πρόσωπα, να διασκεδάσετε. Περνάτε όμορφα και αυτό αποτυπώνεται στη διάθεσή σας. Η ανάγκη να επιβεβαιωθείτε δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε παράλληλες καταστάσεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση γι αυτό καλά θα κάνετε να τις αποφύγετε. Δυσκολίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας και προβλήματα με την οικογένεια μπορεί να προκαλέσουν υπερένταση και κυκλοθυμία. Είναι σημαντικό να κρατήσετε χαμηλούς τόνους για να μην φθάσετε στην απόλυτη ασυνεννοησία με τους οικείους σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η προσοχή σας στρέφεται στις υλικές και συναισθηματικές σας ανάγκες καθώς η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο. Η ανάγκη να περάσετε όμορφα και να απολαύσετε μικρές χαρές της ζωής γίνεται εντονότερη γι αυτό επιδιώκετε να βρεθείτε με πρόσωπα που περνάτε καλά. Η τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων και λογαριασμών θα σας δώσει ανάσα και θα σας βοηθήσει να νιώσετε ασφαλείς σε σχέση με τον προϋπολογισμό σας. Οι καθυστερήσεις και η ένταση σε εμπορικές  συμφωνίες θα ξεπεραστούν, αρκεί να δείξετε καλή θέληση και να αποφύγετε επικοινωνιακά λάθη λόγω εκνευρισμού και μεταβαλλόμενης διάθεσης. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***

ΧΡΗΜΑ: ****  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας, επιδιώκετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μαγνητίζοντας τα βλέμματα προσώπων που κεντρίζουν την προσοχή σας. Δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας ικανοποιώντας τις επιθυμίες σας στο έπακρον. Προσοχή στον υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό που θα ενοχλήσουν έντονα. Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσετε την ευκαιρία στους σημαντικούς άλλους της ζωής σας να εκφράσουν τι νιώθουν και ζητούν από εσάς. Καθυστερήσεις και μπλοκαρίσματα σε οικονομικές συμφωνίες και σχέδια μπορεί να σας αναστατώσουν. Αφήστε στο περιθώριο το πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα με τα πρόσωπα που συνομιλείτε. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη να εκφράσετε στον μέγιστο βαθμό συναισθήματα και ευαισθησίες στην προσωπική σας ζωή γίνεται εντονότερη. Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και σας εξωθεί στο να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό και τρυφερό περιβάλλον για δύο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Οι επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος είναι στο πρόγραμμα. Ωστόσο, καλό είναι να μην εξειδικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε επιλογές που αργότερα μπορεί να μετανιώσετε. Προσεκτικοί πρέπει να είστε και στον τρόπο που εκφράζεστε καθώς απερισκεψία και παρορμητισμός μπορεί να οδηγήσουν σε επικοινωνιακά λάθη που θα στοιχίσουν σε σχέσεις και συνεργασίες. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****

ΧΡΗΜΑ: ****

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη μετακινείται στην Παρθένο και δίνει τις ευκαιρίες για να απολαύσετε την παρέα των φίλων σας και τις κοινές δράσεις με το ταίρι σας. Σας χαροποιεί να βρίσκεστε με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης σας ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Ζητήματα από το παρελθόν μπορεί να σας απασχολήσουν έντονα. Καθυστερήσεις και μικροπροβλήματα στη δουλειά σας προκαλούν συναισθηματική παλίρροια και δεν σας επιτρέπουν να βρείτε λύσεις που μπορούν να σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Πάρτε αποστάσεις από τα πράγματα για να μην παρασυρθείτε σε λάθη.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***

ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαγγελματική σας προβολή έρχεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και σας βοηθά να λάμψετε αναδεικνύοντας τις ικανότητές σας. Είναι πιθανό να γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε επαγγελματικούς στόχους. Επίσης, μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στον έρωτα. Φροντίστε μόνο να έρχεστε σε επαφή με το συναίσθημα σας καθώς η τάση σας αυτή την περίοδο είναι να αποστασιοποιείστε και να εκλογικεύετε κάθε τι που συμβαίνει στη ζωή σας. Σημαντικό είναι ακόμα να είστε ξεκάθαροι στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους φίλους σας καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****

ΧΡΗΜΑ: ****  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισιοδοξία, κέφι και η περιπέτεια χαρακτηρίζουν την προσωπική σας ζωή με την μετακίνηση της Αφροδίτης στην Παρθένο. Ο έρωτας είναι μία περιπέτεια που θέλετε να τη βιώσετε στον ύψιστο βαθμό. Είναι πιθανό να προκύψουν νέες γνωριμίες καθώς σας προσεγγίζουν πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας που σας ενθουσιάζουν. Φροντίστε μόνο να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας καθώς είναι εύκολο να ξεχαστείτε και να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις δεν αποκλείεται να παγώσουν κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει εκνευρισμό. Αποφύγετε αυστηρότητα και απόλυτες απόψεις που μπορεί να δυσαρεστήσουν σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σας.

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***

ΧΡΗΜΑ: ***  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στην Παρθένο νιώθετε την ανάγκη να γίνετε ένα με τον σύντροφό σας. Πιθανό είναι όμως να υπάρξουν υπερβολές καθώς σενάρια επιστημονικής φαντασίας μπορεί να οδηγήσουν σε σκηνές ζηλοτυπίας και ατέρμονες κόντρες. Μετουσιώστε την ένταση σε πάθος και ερωτισμό ώστε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο πού βρίσκεται στο πλευρό σας. Σε οικονομικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιλογές και συμφωνίες που θα σας ευνοήσουν ιδιαίτερα. Ταξίδια και συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και νομικές υποθέσεις δεν αποκλείεται να μπλοκάρουν καθώς είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα που καλείστε να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****

ΧΡΗΜΑ: ****  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη από την Παρθένο φωτίζει την ανάγκη σας για συντροφικότητα και εξωστρέφεια. Ήρθε η στιγμή να απολαύσετε όμορφες στιγμές με πρόσωπα που μπορούν να σας προσφέρουν πολλά και να γνωρίσετε ανθρώπους που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στον έρωτα. Απαραίτητο είναι βέβαια να μη βάζετε σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες σας υποχωρώντας στις απαιτήσεις των άλλων. Προσεκτικοί  πρέπει να είστε σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές συνεργασίες καθώς είναι εύκολο οι συζητήσεις να παγώσουν ή να προκύψουν προβλήματα που θα προκαλέσουν ανασφάλεια και υπερένταση. Αξιοποιήστε το ένστικτο σας για να προχωρήσετε στις καλύτερες δυνατές επιλογές. 

ΕΡΩΤΑΣ: *****  ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****

ΧΡΗΜΑ: ***

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σεπτεμβρίου από τη Σμάρω Σωτηράκη

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet