Εκτός από τις περιοχές που φαντάζεσαι και ξέρεις, υπάρχουν και άλλα σημεία ηδονής στο αντρικό σώμα. Τα kiss spots, οι πιο SOS περιοχές ηδονής, δηλαδή για φιλιά προς έναν άντρα, είναι:

  • Tα αυτιά (και ο λοβός και το πτερύγιο)
  • Το σβέρκο
  • Το μήλο του Αδάμ. Ανέγγιχτη περιοχή ηδονής στους περισσότερους άντρες. Οπότε μην ξεχνάτε να περνάτε και από εκεί τα  φιλιά σας.
  • Το φρενουλούμ. Μπορεί να μην το ξέρετε, αλλά είναι καιρός να το μάθετε. Υπάρχει πάνω στο μόριο μια περιοχή αντίστοιχη της κλειτορίδας. Είναι εύκολο να το βρείτε. Το φρενουλούμ είναι το δερματάκι που ενώνει τη βάλανο με το μόριο. Βρίσκεται στο κάτω μέρος του μορίου. Αριστερά και δεξιά του φρενουλούμ, είναι ακριβώς το σημείο που πρέπει να το αντιμετωπίσετε όπως και τη γυναικεία κλειτορίδα. Με πολύ λίπανση τρίψτε την περιοχή με το δάχτυλό σας, διαγράφοντας κυκλικές κινήσεις και μετά κάθετες. Μία δεξιά του φρενουλούμ και μία αριστερά του φρενουλούμ. Τις ίδιες κινήσεις κάνετε και με την γλώσσα κατά το στοματικό σεξ.
  •  Το περίνεο, η περιοχή μεταξύ όρχεων και πρωκτού δηλαδή. Μπορείτε να τρίψετε με ένα ή δύο δάχτυλα με λίπανση την περιοχή, ή ακόμη καλύτερα, να εντάξετε το σημείο στο στοματικό σεξ. Το περίνεο δίνει τρομερή διέγερση. Και παρότι πολλοί άντρες έχουν ταμπού για το σημείο G τους, δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα με το περίνεο. Αλλά υπάρχει κι ένα καλά  μυστικό στο περίνεο. Είναι ταυτόχρονα και το φρένο για την εκσπερμάτιση!  Αν δεν θέλετε ο σύντροφός σας να εκσπερματίσει, ανοίξτε τα πόδια του και πιέστε με δύο δάχτυλα σταθερά το περίνεο. Πίεση, όχι χάιδεμα. Αυτή η κίνηση κάνει το αίμα να φύγει από το μόριο, τον ξενερώνει ελαφρώς. Και άρα μπορείτε να συνεχίσετε τα παιχνίδια σας. Άρα το περίνεο λειτουργεί με δυο αντίθετους τρόπους. Με τα ελαφρά χάδια προκαλεί μεγάλη διέγερση, με τη σταθερή πίεση καθυστερεί την εκσπερμάτιση.
  • Όσο για το περιβόητο αντρικό σημείο G που τόσα ταμπού έχει προκαλέσει, ναι, βρίσκεται μέσα στον πρωκτό. Αλλά βρίσκεται στην αρχή του πρωκτού και προς τους όρχεις. Άρα αδίκως το κατηγορούμε, δεν χρειάζεται καμία βαθιά διείσδυση για να διεγερθεί ο αντρικός προστάτης. Ενώ κάνετε στοματικό σεξ ή αυνανίζετε το σύντροφό σας, όταν είναι κοντά στην εκσπερμάτιση, με δύο δάχτυλα, (δύο γιατί έτσι δεν επιτυγχάνεται καμία απολύτως διείσδυση) πιέζετε ακριβώς εκεί, στην είσοδο του πρωκτού και προς τους όρχεις. Η αίσθηση είναι σαν μοριακή κουζίνα. Ενώ είναι ήδη στο τοπ μιας ηδονιστικής αίσθηση, σκάνε ξαφνικά σε κύματα διαφορετικού είδους ηδονιστικών αισθήσεων, οδηγώντας τον σε έκσταση.

Δες και τα υπόλοιπα βίντεο της Ειρήνης Χειρδάρη:

Τι είναι σέξι για τους άντρες;
Πώς πάω από τον κλειτοριδικο στον κολπικό οργασμό;

Πώς θα καταλάβεις από τη γλώσσα του σώματός του ότι του αρέσεις.
Γνωρίζεις το πρωτόκολλο των Dating Apps;
5 πράγματα που πρέπει να κάνεις στο σεξ για να κολλήσει μαζί σου!

Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που χωρίζουν τα ζευγάρια!
Squirting ή αλλιώς γυναικεία εκσπερμάτιση: Πως θα το πετύχεις σε 3 βήματα!
Γιατί δεν έχω οργασμό στο σεξ;
Πως θα βρεις το σημείο G!

Ειρήνη Χειρδάρη, sex coach & sex therapist, author 

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet